Бүртгэлээ бүрмөсөн устгуулах хүсэлт гаргана уу.
Хүсэлтийг хүлээн авснаас хойш 30 хоногийн дотор таны бүртгэлийг бүрмөсөн устгана.
Хүсэлтээ цуцлахыг хүсвэл манай тусламжийн багтай холбогдоно уу. Тусламжийн багтай холбогдох